Всеукраїнський фестиваль «Дні козацької слави»

У рамках реалізації Обласної цільової програми національно-патріотичного виховання дітей і молоді та з  нагоди перемоги українського козацького війська в битві під Батогом 2 червня 2018 року в селі Четвертинівка Тростянецького району відбувся Всеукраїнський фестиваль «Батозька битва».

Організаторами фестивалю виступили: депутат обласної Ради Володимир Барцьось, Вінницький обласний краєзнавчий музей, Тростянецька райдержадміністрація, Благодійний фонд «Волонтерський тил». Підтримку в проведенні заходу надали: Вінницька обласна Рада та облдержадміністрація, Тростянецька районна рада, Четвертинівська сільська рада та ВПК «Айдар». Спонсорами фестивалю виступили ТОВ «Вінницька птахофабрика», народний депутат України Микола Кучер та ГО «Соціальний центр МХП», депутати Вінницької обласної Ради Геннадій Мазур та Ігор Хміль, СТОВ ім. Б. Хмельницького.

В Програмі фестивалю ярмарка етно-виробів, виставки творів народних майстрів Вінниччини, майстер-класи з ковальства і гончарства. Велике коло гостей фестивалю зібрали виставки козацької зброї з колекції Вінницького обласного краєзнавчого музею та сучасної зброї із зони АТО, реконструктивного мистецтва та інших видів народної творчості.

Коментування закрито.

Comments are closed.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 Internftional Licence, якщо не зазначене інше .