Відбулось засідання колегії управління культури і мистецтв Вінницької облдержадміністрації

23 квітня в Вінницькій ОУНБ ім. К.А.Тімірязєва  відбулось розширене засідання колегії управління культури і мистецтв ОДА за участю начальника управління, народного артиста України Городинського С.С., заступника начальника Троян В.Г., апарату управління,  начальників управління культури і туризму Жмеринської міської ради, відділів (секторів) культури і туризму райдержадміністрацій, міських рад міст обласного значення, відповідальних за галузь культури в створених об’єднаних територіальних громадах, керівників закладів культури і мистецтв обласного підпорядкування, працівників структурних підрозділів управління культури і мистецтв облдержадміністрації.

На порядок денний було винесено наступні питання:

1.Про хід виконання у 2018 році Обласної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 рр.

2.Про заходи щодо реалізації державної кадрової політики та дотримання законодавства про працю відділами культури і туризму Хмільницької та Мурованокуриловецької райдержадміністрацій.

3.Про залучення додаткових позабюджетних коштів за рахунок альтернативних джерел фінансування  закладами культури і мистецтв області.

4. Про формування обласного та базових переліків елементів нематеріальної культурної спадщини Вінницької області.

5. Про підтвердження та присвоєння звання «народний (зразковий) аматорський колектив».

Токаж в порядку контролю було розглянуто питання:

– Про результати комплексного вивчення стану творчої та фінансово-господарської діяльності відділу культури і туризму Хмільницької райдержадміністрації.

– Про стан виконавської дисципліни та організації контролю за виконанням актів Президента України, КМУ, розпоряджень, доручень голови облдержадміністрації, наказів та доручень управління культури і мистецтв облдержадміністрації у першому кварталі 2019 року.

 

 

 

Коментування закрито.

Comments are closed.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 Internftional Licence, якщо не зазначене інше .