Запрошуємо на презентацію книг та зустріч із Олексієм Толкачовим

15 липня 2016 року о 16.00 у читальній залі відділу документів із гуманітарних, технічних та природничих наук  (вул. Соборна, 73, ІІІ поверх) Вінницької ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва відбудеться унікальна культурно-світоглядна подія. У рамках всеукраїнського туру «Революція Світогляду» відбудеться презентація одразу 5 книжок, а також зустріч з Олексієм Толкачовим – мотиваційним спікером, відомим громадським діячем, письменником-футурологом і кінопродюсером.

Його 18-літниій досвід громадської, геополітичної, благодійної та культурної діяльності дозволяє йому робити дуже цікаві висновки про перспективи України.

Під час зустрічі мова піде про наше спільне майбутнє, про ті причини, які десятиліттями не дають Україні піднятися, про необхідну модернізацію суспільних цінностей. Олексій Толкачов розповість, як в Україні реалізовувати свої мрії, як стати творцем нової реальності, як побудувати країну майбутнього.

«Зміни себе – зміни країну» – з таким салоганом Олексій Толкачов планує відвідати понад 40 міст по всій Україні у рамках Всеукраїнського туру «Революція Світогляду». Йому належить проїхати понад 18 000 кілометрів. Детальніша інформація про Всеукраїнський тур та реєстрація на заходи на сайті www.svitoglyad.in.ua

У рамках «Революції Світогляду» буде презентовано одразу 5 книг:

  • Нік Вучич «Життя без меж»;
  • Олексій Толкачов «Омріяна Україна»;
  • Серж Гудман «Живи!»;
  • Олександр Образцов «Жити в Україні»;
  • Дерек Іренеуш «Я раб чи вільна людина».

Запрошуємо взяти участь у зустрічі!

Коментування закрито.

Comments are closed.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 Internftional Licence, якщо не зазначене інше .