Колегія управління культури і мистецтв (25.04.2018 року)

Порядок денний засідання колегії

1.       Про проблеми та перспективи професійної мистецької освіти в умовах сьогодення.

Постанова «Про проблеми та перспективи професійної мистецької освіти в умовах сьогодення»

2.       Про заходи щодо реалізації державної кадрової політики та дотримання законодавства про працю відділами (секторами) культури і туризму Бершадської та Крижопільської райдержадміністрації.

Постанова «Про заходи щодо реалізації державної кадрової політики та дотримання законодавства про працю відділами (секторами) культури і туризму Бершадської та Крижопільської райдержадміністрації.»

3.       Про організацію планування бюджетних запитів закладами культури і мистецтв обласного підпорядкування

Постанова «Про організацію планування бюджетних запитів закладами культури і мистецтв обласного підпорядкування»

В порядку контролю:

4. Про результати комплексного вивчення стану творчої та фінансово-господарської діяльності відділу культури і туризму Крижопільської райдержадміністрації.

Постанова «Про результати комплексного вивчення стану творчої та фінансово-господарської діяльності відділу культури і туризму Крижопільської райдержадміністрації»

5. Про результати комплексного вивчення стану творчої та фінансово-господарської діяльності Вінницького обласного академічного українського музично-драматичного театру ім.М.Садовського.

Постанова «Про результати комплексного вивчення стану творчої та фінансово-господарської діяльності Вінницького обласного академічного українського музично-драматичного театру ім.М.Садовського»

6. Про підтвердження звання «народний (зразковий аматорський колектив)».

Постанова «Про підтвердження звання «народний (зразковий аматорський колектив)»

7. Про стан виконавської дисципліни та організації контролю за виконанням актів Президента України, КМУ, розпоряджень, доручень голови облдержадміністрації, наказів та доручень управління культури і мистецтв облдержадміністрації у першому кварталі 2018 року.

Постанова «Про стан виконавської дисципліни та організації контролю за виконанням актів Президента України, КМУ, розпоряджень, доручень голови облдержадміністрації, наказів та доручень управління культури і мистецтв облдержадміністрації у першому кварталі 2018 року.»

Коментування закрито.

Comments are closed.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 Internftional Licence, якщо не зазначене інше .