«Мелодії моєї родини» – фестиваль, що об’єднує

24 квітня 2016 року на фестивалі родинної творчості «Мелодії моєї родини» в Якушинецькому будинку культури зібрались жителі Вінницького району, щоб висловити через пісню свої почуття, інтереси, поділитись гарним настроєм. На фестивалі були присутні голова Вінницької районної ради Сергій Сітарський, Якушинецький сільський голова Василь Романюк та депутати сільської ради.

Розпочала фестиваль Степанова Вікторія з піснею «Родина». Потім на сцену виходили виконавці, яких об’єднували родинні зв’язки – батьки і діти, брати та сестри, бабусі та онуки. З їх виступів було видно, що вони люблять, шанують і бережуть пісню, яка живе в серцях, душах, сім’ях, живе у їхніх родинах. Кожен з них відкрив перед присутніми свої неперевершені таланти. На фестивалі були виконані такі пісні: «Моя сім’я», «Доля у нас-два крила», «Чісара», «Колискова» «Ой ти, ніченько» «Місячна мелодія»,  «Отча сторона», «Чого увіти не в’януть», «Мамина криниця», «Квітка Розмарія», «Моя Україна», «Сім’я і родина». Всі ці композиції були пронизані любов’ю до матері, до родини та до українських традицій.

В кінці фестивалю головою районної ради Сергієм Сітарським та Якушинецьким сільським головою Василем Романюком усім учасникам були вручені дипломи за участь.

Всі присутні та учасники отримали позитивні емоції та задоволення від фестивалю. Це свято стало ще однією сходинкою до родинного єднання, успіху та процвітання. Такий фестиваль районним Будинком культури був організований вперше. Але в залі панував настільки позитивний настрій, що сподіваємось, такі фестивалі стануть гарною звичкою і об’єднають нас в одну велику родину.

DSC00627

DSC00632

DSC00639

DSC00646 (1)

DSC00654

DSC00663

 

Коментування закрито.

Comments are closed.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 Internftional Licence, якщо не зазначене інше .