На 69-ому році пішов із життя Макодзеба Олександр Ілліч, який майже 40 років пропрацював в галузі культури Тульчинського району.

Гірка звістка про непоправну втрату сколихнула працівників галузі культури Вінницької області.

На 69-ому році пішов із життя Макодзеба Олександр Ілліч, який майже 40 років пропрацював в галузі культури Тульчинського району.

Відійшла у вічність добра і щира людина. У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу його близьких і рідних. Світлий, добрий спомин про Олександра Ілліча назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч з ним.

Ми знали його як відповідальну людину, талановитого і вимогливого керівника, який віддавав усього себе своїй улюбленій справі. Завдяки його невичерпній енергії і творчому потенціалу про талановитих митців Тульчинського краю знали далеко за його межами. За час своєї трудової діяльності Олександр Ілліч шість разів обирався депутатом Тульчинської районної ради. Був нагороджений Почесною грамотою Президії Верховної Ради Української РСР «За значний особистий вклад у розвиток самодіяльності», Почесними грамотами Міністерства культури України, Вінницької обласної державної адміністрації та Вінницької обласної Ради, управління культури Вінницької обласної державної адміністрації.

Ми приносимо співчуття рідним, близьким та друзям – усім, хто знав Олександра Ілліча.

Світла йому пам’ять.

Колектив управління культури і мистецтв Вінницької обласної державної адміністрації

Коментування закрито.

Comments are closed.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 Internftional Licence, якщо не зазначене інше .