Четвертий день XVI міжнародного фестивалю ім.П.І.Чайковського та Н.Ф. фон Мекк

Найвишуканіші смаки вінницьких меломанів четвертого деня XVI міжнародного фестивалю ім. П.І. Чайковського та Н.Ф фон Мекк задовольняв біг-бенд Національного президентського оркестру.

Це насправді зірковий колектив. Адже у його складі грають дипломанти національних і міжнародних конкурсів, заслужені артисти України. Особливих емоцій глядачам додало й те, що диригент бенду Максим Гусак наш земляк-подолян.

У програмі вечора, який мав назву «Classic In Jazz», учасники бенду показали стилістичне різнобарв’я, зігравши твори, як «королів свінгу», так і «імператорів» академічної музики. І першим у цьому ряду великих і улюблених стоїть Петро Ілліч Чайковський. Його сюїта з балету «Лускунчик» вдруге за фестивальні дні заворожила слухачів. Але бенд на те й бенд, аби грати у джазовому стилі, то ж природньо, що він розфарбував відому музику синкопами й іншими джазовими  цікавинками.

Окрім Вінниці біг-бенд Національного президентського оркестру порадує своїм мистецтвом глядачів ще низку районів Вінниччини.

Коментування закрито.

Comments are closed.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 Internftional Licence, якщо не зазначене інше .