Ювілейний рок-фетиваль “Купальська спека” відбувся у м.Липовець

В цьому році вже вдесяте, за участі відділу культури та туризму райдержадміністрації, у літню пору пройшов рок-фестиваль “Купальська спека”. Зазвичай, на нього приїздять творчі колективи із різних куточків області.

Сьогодні до міста завітали рок-гурти із міст Хмільник, Козятин, Вінниця, два – з міста Київ та інших міст. На стадіоні поєднались два свята “На Івана, на Купала” та ювілейний фестиваль. Після чудової концертної програми, підготовленої фольклорними колективами районного будинку культури тематично приуроченої купальським звичаям, липівчани вітали учасників Фестивалю. Перед присутніми виступила перший заступник голови райдержадміністрації Ольга Дмитрів, яка привітала учасників і зазначила, що рок – це особливий стиль у мистецтві, який вимагає філософського бачення світу. Цей захід ще раз підтверджує силу нації, невмирущість української пісні та нескореність нашого народу. Заступник голови районної ради Руслан Танасюк у своєму виступі нагадав витоки купальських мотивів, побажав миру, добра, а учасникам Фестивалю – успіхів у розвитку творчості .

Відкрив 10 рок-фестиваль “Купальська спека” начальник відділу культури та туризму Геннадій Терлецький. Він згадав організатора та натхненника цього заходу Олега Дубовика, нині учасника Липовецького гурту “Them way” та щиро привітав артистів, що прибули на захід. На сцену запросили керівників усіх творчих колективів, керівники оголосили та вручили їм подяки і грошові винагороди. Ведуча фестивалю Ірина Хавхалюк назвала спонсорів заходу і висловила їм щиру вдячність за підтримку культури в районі. Згодом офіційна частина завершилась і керівники передали слово виконавцям. Першим, як і годиться, виступав місцевий рок-гурт під керівництвом Ярослава Пшиворського “Them way”, що в перекладі означає “Їх шлях”. Ярослав представив учасників, привітав усіх присутніх і познайомив із історією авторських пісень, які гурт мав виконувати.

 

blob(1)

blob(2)

blob(3)

blob(4)

blob(5)

blob

Коментування закрито.

Comments are closed.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 Internftional Licence, якщо не зазначене інше .