Шановні бібліотекарі!

 Прийміть щирі вітання з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек.

Бібліотека – це прадавня і вічно юна оселя людського розуму. Це місце, в якому існує особливий порядок, зберігаються неоціненні скарби людської мудрості і впроваджуються нові кроки для забезпечення вільного доступу до інформації, формується  повага до книги та виховується нове  інтелектуальне українське суспільство.

Ви творите велику справу для розвитку духовності, морального збагачення, оволодіння знаннями нації, джерелом якої є книга. Вона людину змалечку вчить всьому доброму і вічному. І Ви, так само як і вчителі, зберігаючи і популяризуючи книгу вносите свій вагомий вклад в розвиток науки, культури і мистецтва.

Нині бібліотеки є тими інформаційними ланками, які поєднують читачів і управлінські структури, роблять діяльність органів влади прозорою і відкритою для населення. Подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку суспільства, а також визнання важливої історичної ролі бібліотеки в житті людства.

Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного.

Бажаємо Вам, шановні працівники бібліотек, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у Вашій благородній просвітницькій справі.

 

Начальник управління культури і мистецтв

Вінницької облдержадміністрації

Заслужений артист України                                                                                                                      С.Городинський

Коментування закрито.

Comments are closed.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 Internftional Licence, якщо не зазначене інше .