Відомості про порядок отримання та оформлення запитів на публічну інформацію

 ОФОРМЛЕННЯ ЗАПИТУ НА ІНФОРМАЦІЮ

Запит на інформацію до управління культури і мистецтв Вінницької обласної державної адміністрації (індивідуальний або колективний) може подаватися в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою) на вибір запитувача:

– особисто (за адресою управління м. Вінниця, вул. Театральна, 15;
– усно за телефоном № (0432) 55-51-93;
– факсом за № (0432)55-51-97;
– електронною поштою за спеціальними адресами: inform@vincult.org.ua 
– письмово за адресою: вул. Театральна, 15 (2 поверх,  праве крило)

Розпорядок роботи: Пн-Чт з 09:00 до 18:00 год.; Пт – з 09:00 до 16:45 год. Обідня перерва з 13:00 до 13:45. Вихідні дні: Сб, Нд.

Відповідь на запит на інформацію може бути надіслано письмово, факсом, електронною поштою або надана по телефону. Також, інформація може бути отримана безпосередньо в приміщенні управління культури і мистецтв облдержадміністрації (В розпорядженні запитувача будуть надані: персональний комп’ютер та ксерокс).

Форма запиту на інформацію

П О Р Я Д О К
відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на інформацію, розпорядником якої є  управління культури і мистецтв Вінницької  обласної державної адміністрації

  1. Цим Порядком визначається механізм відшкодування запитувачами інформації фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються управлінням культури і мистецтв Вінницької обласної державної адміністрації.
  1. Порядок відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на інформацію, розпорядником якої є управління культури і мистецтв Вінницької обласної державної адміністрації (далі – Порядок), застосовується у випадку, коли управління культури і мистецтв Вінницької обласної державної адміністрації є належним розпорядником інформації.
  2. При наданні особі інформації про себе та інформації, що становить суспільний інтерес, плата за копіювання та друк не стягується.
  3. Відшкодування запитувачами інформації фактичних витрат на копіювання або друк документів здійснюється в разі потреби у виготовленні більш як 10 сторінок запитуваних документів. Обрахунок витрат на копіювання або друк документів здійснюється відділом бухгалтерського обліку та планування управління культури і мистецтв Вінницької обласної державної адміністрації, відповідно до розміру фактичних витрат та копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є управління культури і мистецтв Вінницької обласної державної адміністрації.
  4. Оплата фактичних витрат на копіювання або друк документів здійснюється шляхом перерахування коштів у безготівковій або готівковій формі виключно через установи банків чи відділення зв’язку.
  5. Якщо кількість сторінок запитуваної інформації можна визначити заздалегідь і запитувач надіслав документ, що підтверджує оплату коштів, обрахованих згідно з цим Порядком, відповідь надається в строк, установлений Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Накази управління культури і мистецтв, які регулюють питання доступу до публічної інформації

Наказ “Про затвердження Порядку доступу до публічної інформації, розпорядником якої є управління культури і мистецтв Вінницької обласної державної адміністрації”

Порядок доступу до публічної інформації, розпорядником якої є управління культури і мистецтв Вінницької обласної державної адміністраціі

Наказ “Про затвердження Порядку відшкодування та розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є управління культури і мистецтв Вінницької обласної державної адміністрації”

Порядок відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на інформацію, розпорядником якої є управління культури і мистецтв Вінницької обласної державної адміністрації

Розмір фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є управління культури і мистецтв Вінницької обласної державної адміністрації

Коментування закрито.

Comments are closed.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 Internftional Licence, якщо не зазначене інше .