Привітання до 100-річчя від дня заснування Вінницького обласного краєзнавчого музею

Шановні колеги!

Управління культури і мистецтв обласної державної адміністрації сердечно вiтає Вас з видатною датою 100-річчям від дня заснування Вінницького обласного краєзнавчого музею.

Сьогодні Вінницький краєзнавчий музей – один із найстаріших музеїв України, фонди якого налічують майже 113 тисяч експонатів. Серед них – унікальні археологічна і нумізматична колекції, предмети декоративно-прикладного мистецтва, воєнно-історичні, історико-побутові, художні, документальні експонати.

Вінницький обласний краєзнавчий музей здійснює благородну і водночас відповідальну місію, спрямовану на дбайливе збереження та популяризацію унікальних духовних надбань нашого народу, його історико-культурних реліквій.

Ви перші серед перших завжди тримаєте передові позиції історичної науки. Ви є охоронцями і дослідниками рідкісних та унікальних експонатів духовного і матеріального надбання українського народу.

Ми високо цінуємо вашу повсякденну працю та творчі зусилля, що сприяють реалізації державної політики у галузі культури. Примноження самобутнього спадку минувшини, забезпечення широкого доступу до безцінних музейних колекцій, збагачення духовних основ суспільства – ось складові вашої професійної діяльності.

Щодня ви робите все можливе, щоб музей завжди залишався справжнім джерелом пізнання історії та культури українського народу, з яких живитиметься не одне покоління українців і всіх, хто прагне відвідати нашу державу, щоб долучитися до її духовних цінностей.

Шановні працівники музею, прийміть найщиріші вітання, а з ними побажання творчої наснаги, наукових та професійних доробок, а також усіх земних щедрот, добра, достатку, злагоди і любові.

Міцного здоров’я Вам на довгі роки, невичерпної енергії, вічної душевної молодості, оптимізму і життєлюбства.

Миру Вам, родинного тепла і затишку.

 

З повагою,

Начальник управління,

заслужений  артист України                                                                 С. Городинський

Коментування закрито.

Comments are closed.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 Internftional Licence, якщо не зазначене інше .