«Про затвердження Порядку щорічного проведення конкурсу на укладання угод серед претендентів на першочергове зарахування до закладів вищої (фахової передвищої) мистецької освіти за державним (регіональним) замовленням»

Зміст матеріалів винесених на обговорення:

– проєкт Розпорядження Вінницької обласної державної адміністрації «Про затвердження Порядку щорічного проведення конкурсу на укладання угод серед претендентів на першочергове зарахування до закладів вищої (фахової передвищої) мистецької освіти за державним (регіональним) замовленням».

Мета проведення консультацій з громадськістю: збір пропозицій та зауважень до проєкту Порядку доступу до публічної інформації, розпорядником якої є Департамент гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації.

Строк подання пропозицій та зауважень: до 01 грудня 2021 року.

Номер телефону, за яким надаються консультації з обговорюваного питання та приймаються пропозиції: (0432) 61-03-57.

Контактна особа: Семеняко Сергій Віталійович – головний спеціаліст – юрисконсульт Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації.

Електронна скринька для подання пропозицій в режимі електронного листування human@vin.gov.ua.

Письмові пропозиції надсилати за адресою: 21050 м. Вінниця, вул. М.Оводова, 33, Департамент гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації, каб. ІІІ-5.

Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення: після 03 грудня 2021 року на офіційному веб-сайті Вінницької обласної державної адміністрації  www.vin.gov.ua

Джерело:

http://www.vin.gov.ua/departament-humanitarnoi-polityky-oblderzhadministratsii/41352-konkurs-ukladannya-ugod

Rozpor_Konkurs

Proekt_Konkurs

 

Коментування закрито.

Comments are closed.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 Internftional Licence, якщо не зазначене інше .