Управління культури і мистецтв  обласної державної адміністрації оголошує проведення конкурсу на здобуття Премії імені М.Д. Леонтовича.

Відповідно до РІШЕННЯ 25  сесія 7 скликання Вінницької обласної Ради № 500 від 12 жовтня 2017 р., “Про премію імені М.Д. Леонтовича”, з метою збереження національних духовних традицій українського народу, формування  національної свідомості, підтримки мистецьких колективів, що популяризують творче надбання  Миколи Леонтовича, підтримки і популяризації творів сучасних українських композиторів, їх заохочення до написання хорових творів на Вінниччині започатковано премію імені М.Д. Леонтовича.

Управління культури і мистецтв  обласної державної адміністрації оголошує проведення конкурсу на здобуття Премії імені М.Д. Леонтовича.

На здобуття Премії можуть висуватися:

– професійні композитори, твори  яких написані та опубліковані протягом останніх двох років та стали відомі громадськості не пізніше, як за два місяці до дати присудження премії  і зробили значний внесок у розвиток музичного мистецтва;

– професійні хорові колективи, програми яких створені і показані впродовж останніх дванадцяти місяців та зробили значний внесок у розвиток хорового мистецтва і популяризацію творчості Миколи Леонтовича.

Інформацію про склад журі буде оголошено 5 листопада 2018 року на сайті управління культури і мистецтв ОДА.

РІШЕННЯ 25  сесія 7 скликання Вінницької обласної Ради № 500 від 12 жовтня 2017 р., “Про премію імені М.Д. Леонтовича”

ПОЛОЖЕННЯ про премію імені М.Д. Леонтовича

Склад конкурсного жюрі Премії імені М.Д. Леонтовича

Коментування закрито.

Comments are closed.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 Internftional Licence, якщо не зазначене інше .