ХІІ всеукраїнське свято сатири і гумору ім. Степана Руданського м. Калинівка

9 січня, в пресцентрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації відбулась пресконференція з нагоди проведення на Вінниччині ХІІ Всеукраїнського свята сатири і гумору імені Степана Руданського. Всеукраїнський фестиваль сатири і гумору відбудеться протягом 18-19 січня поточного року в селі Хомутинці Калинівського району, де народився Степан Руданський, та в м. Калинівка.

Розпочинаючи пресконференцію, начальник управління культури і мистецтв облдержадміністрації Ольга Дернова зазначила, що фестиваль сатири і гумору імені Степана Руданського «І я знов живий світ оглядую…» присвячений 186-й річниці з дня народження славетного земляка.  Вона зауважила, що головна його мета – популяризація творчості Степана Руданського та відзначення творчих особистостей, які займаються дослідженням життя і творчості митця.

«Статус Всеукраїнського свято має вже дванадцять років поспіль. Організаторами заходу є обласна державна адміністрація, управління культури обласної державної адміністрації, Вінницький ОЦНТ, Калинівська РДА та відділ культури Калинівської РДА. За сприяння та всебічної підтримки Спілки письменників Вінниччини», – повідомила Ольга Дернова.


http://www.vin.gov.ua/news/ostanni-novyny/23490-na-vinnychchyni-18-19-sichnia-tradytsiino-vidbudetsia-khii-vseukrainske-sviato-satyry-i-humoru-imeni-stepana-rudanskoho

Коментування закрито.

Comments are closed.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 Internftional Licence, якщо не зазначене інше .