Інформація про проведення атестації педагогічних працівників закладів (установ) освіти сфери культури

Відповідно до наказу Міністерства культури України від 12.07.2018 р. №628  «Питання атестації педагогічних працівників закладів (установ) освіти сфери культури», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16 серпня 2018р. за №926/32378, наказу управління культури і мистецтв облдержадміністрації від 07.09.2018р. «Про затвердження персонального складу атестаційних комісій»:

  • Головою атестаційної комісії управління культури і мистецтв облдержадміністрації призначено заступника управління – начальника відділу культурно-мистецьких установ Троян В.Г.
  • Заяви про проходження атестації можуть бути подані до атестаційної комісії в електронній формі шляхом надсилання заяви та атестаційних документів (у сканованому вигляді (формат PDF), кожен документ – окремим файлом) на електронну адресу управління культури і мистецтв облдержадміністрації inform@vincult.org.ua або у паперовому вигляді.
  • Під час подання заяви та атестаційних документів у паперовій формі всі атестаційні документи мають бути подані також в електронному вигляді.
Коментування закрито.

Comments are closed.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 Internftional Licence, якщо не зазначене інше .