Привітання начальника управління культури і мистецтв облдержадміністрації, заслуженого артиста України Станіслава Городинського з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Шановні колеги!

Сердечно вітаю Вас із професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва. Саме завдяки наполегливій праці фахівців музейних, бібліотечних, театрально-концертних, мистецьких навчальних закладів, ентузіазму і самовідданості майстрів народної творчості формується духовний потенціал українського народу.

Свідченням цього є реалізація культурно-мистецьких проектів, міжнародних, всеукраїнських, обласних та районних творчих акцій, спрямованих на розвиток культури і відродження духовності на Вінниччині, зміцнення міжнародних культурних зв’язків.
Дякую всім, хто зберігає та пропагує фольклорну і пісенну спадщину, майстрам народної творчості, аматорським колективам, самодіяльним художникам, дослідникам рідного краю.
Найщиріші вітання, прийміть працівники закладів культури новостворених об’єднаних територіальних громад. Сьогодні громадам потрібна сучасна конкурентоздатна культура, звернена до майбутнього, але укорінена в могутніх традиціях. Нехай вона буде відкритою і доступною кожному. Вірю, що професіоналізм та душевність працівників культури найдуть відгук в серцях подолян.
Засвідчую безмежну повагу ветеранам галузі, висловлюю щиру вдячність меценатам і покровителям культури і мистецтва.
Прикметно, що нині відзначається ще одне свято нашої культури – День української писемності та мови. Любов і повага до української мови об’єднує наш народ. Українці розмовляють різними мовами, але тільки одна – українська – має і завжди матиме особливий державний статус. Я твердо знаю: живе українська мова – живе Україна.
Тож від усієї душі вдячний Вам за сумлінне служіння благородній справі збереження і розвитку української культури – становлення Української держави, за невтомний творчий пошук, завдяки якому звершуються великі діяння.

Начальник управління культури
і мистецтв облдержадміністрації,
заслужений артист України                                                       Станіслав Городинський

Коментування закрито.

Comments are closed.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 Internftional Licence, якщо не зазначене інше .