Про посилення на територіїт області заходів карантину введеного постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020року

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширення на території України коронавірусу  COVID-19»  з урахуванням протокольного рішення №2 від 10 березня 2020 року позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, зареєстрованого за №9919/5/1-20 від 10.03.2020 року «Про стан забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення України та заходів стосовно стабілізації епідемічної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID-19» та Протоколу №7 , Протоколу №8 позачергових засідань обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 12 березня 2020 року надсилаємо інформацію до відома та виконання:

  1. Призупинити роботу закладів освіти, в тому числі мистецьких шкіл, вищих мистецьких навчальних закладів терміном  на три тижні  з 12 березня по 03 квітня 2020 року.
  2. Заборонити проведення всіх масових(культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Термін виконання: з 17 березня до скасування заборони.
  3. Забезпечити проведення санітарно-освітньої роботи серед населення з питань профілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19 та доведення до населення відповідних пам`яток, інформаційних матеріалів та рекомендацій населенню максимально обмежити фізичні контакти.Термін виконання: протягом епідемічного періоду.
  4. Впродовж епідемічного періоду скасувати або максимально перевести в режим телефонних або відеоконференцій усі наради та засідання. Термін виконання: протягом епідемічного періоду.
  5. Запровадити щоденний температурний скринінг персоналу, негайно відправляти додому на самоізоляцію усіх працівників, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань з послідуючим обов`язковим повідомленням  територіальних лікувальних закладів та територіальних структурних підрозділів ДУ «Вінницький ОЛЦ МОЗ України». Термін виконання: протягом епідемічного періоду.
  6. Передбачити режим регулярного провітрювання службових приміщень, за можливості здійснювати дезінфекційні заходи за допомогою кварцування. Термін виконання: протягом епідемічного періоду.

 

 

Коментування закрито.

Comments are closed.

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 Internftional Licence, якщо не зазначене інше .